Vol saber el valor del seu immoble?

Truqui al
972 352 642 676 981 850
o demani pressupost sense compromís:

Si necessita una taxació, objectiva i professional sobre el seu habitatge, local, nau, terreny, finca o qualsevol tipus d’immoble no dubti a trucar-nos.

TECNITASA és una companyia taxadora independent homologada pel Banc d’Espanya.

TECNITASA GIRONA forma part del grup de professionals independents que va fundar TECNITASA l’any 1985 , amb amplis coneixements del sector immobiliari, l’objectiu era i és, renovar el model de societats taxació centralitzades i dependents de grups financers, per crear una COMPANYIA INDEPENDENT, PROFESSIONAL I AMB UN GRAN CONEIXEMENT DEL MERCAT IMMOBILIARI LOCAL

Durant aquests 35 anys TECNITASA s’ha posicionat com la 3a Empresa de Taxació nacional independent per volum de facturació.
Més de 2 milions de taxacions realitzades, 47 centres operatius, 350 professionals amb gran experiència en el sector i una facturació anual superior als 15 milions d’euros avalen el nostre treball i reconeixement en el sector.
 
TECNITASA GIRONA ha apostat per la diversificació ampliant la seva gamma de serveis  ja oferts recolzant-se en la seva gran capacitat tècnica.

 

A més, TECNITASA va ser la primera societat de taxació que obtenir la certificació AENOR en tota la seva xarxa de centres operatius i als Serveis Centrals. Som membres de ATASA (Associació de Societats de Taxació).

Homologacions

TECNITASA està homologada amb gairebé la totalitat d’entitats financeres de país.

A més, segons la Nova Llei Hipotecària, els bancs es veuen obligats a acceptar qualsevol Informe de Taxació realitzat de forma particular. D’aquesta manera, la taxació pertany a el client, podent negociar amb qualsevol entitat les condicions de la hipoteca.

Clients

TAXACIONS I VALORACIONS IMMOBILIÀRIES

COMPANYIA TAXADORA HOMOLOGADA PEL BANC D’ESPANYA

 
Scroll to Top